Lettergrootte

Algemene voorwaarden

KinderLab doet mee aan een onderzoek om de effecten van KinderLab in kaart te brengen. Zodat we er nog beter voor je kunnen zijn. Misschien krijg je daarom een paar vragen als je KinderLab bezoekt.

KinderLab werkt samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Bibliotheek aan den IJssel, Sportief Capelle. Net als iedere organisatie die met kinderen werkt, registreren deze organisaties de gegevens van deelnemers aan hun activiteiten. Heb je vragen over het onderzoek of de registratie? Laat het de sociaal werker in je KinderLab weten!

Tijdens onze activiteiten worden foto’s gemaakt voor onze website, social media, posters of voor in de krant. Geef je hier geen toestemming voor? Mail dit naar het KinderLab waar de activiteit plaatsvindt, dan wordt hier op gelet.

Disclaimer

KinderLab heeft de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Ondanks dit bestaat er de mogelijkheid dat bepaalde informatie niet correct of incompleet is. KinderLab sluit echter iedere aansprakelijkheid uit voor schade als gevolg van het gebruik van informatie op deze website.

KinderLab behoudt altijd het recht om, zonder voorafgaande berichtgeving, de informatie op deze website aan te passen.

KinderLab behoudt het auteursrecht voor de via deze site verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo’s en fotomateriaal. Zonder schriftelijke toestemming van KinderLab mogen logo’s, beeldmerken en fotomateriaal van deze site niet openbaar worden gemaakt, worden verspreid en/of verveelvoudigd. 

Informatie (tekst) op deze website mag worden verspreid en verveelvoudigd onder vermelding van de bron.