Lettergrootte

Middelwatering

Het KinderLab Middelwatering bevindt zich in het hart van Capelle. Een goed bereikbare plek achter het gemeentehuis waar we samen in een modern gebouw zitten met obs Klim-Op en kinderopvang gro-up.

Binnen hebben we een fijne activiteiten ruimte waar genoeg plek is om te groeien en plezier te maken. Op het schoolplein kan iedereen lekker buitenspelen. In sporthal de Lijster, die naast onze locatie ligt, kunnen kinderen hun energie kwijt tijdens de Wijksport, maar ook bij andere sporten.

In het KinderLab Middelwatering leer je elke dag wel iets nieuws, ontmoet je andere kinderen en ouders uit de wijk en maken we samen fijne herinneringen voor later. Hier is ruimte voor emoties, voeren we gesprekken en maken we afspraken, en heeft iedereen hier vooral een leuke tijd. We vinden het belangrijk dat iedereen zich veilig en thuis voelt en naar huis gaat met de gedachte: ‘Morgen weer!’

Let op: per 24 juli is de locatie aan de Reigerlaan 66 gesloten. Wij verhuizen naar de Lijstersingel 22a en zijn vanaf 14 augustus geopend op deze nieuwe locatie.

Kinderlab Middelwatering
Lijstersingel 22a
2902 JD
Capelle aan den IJssel

kinderlabmiddelwatering@welzijncapelle.nu