Lettergrootte

Schollevaar

KinderLab Schollevaar is gevestigd naast de Sjalomschool. Het gebouw heeft een frisse uitstraling en er is veel ruimte om te spelen en te leren. De activiteiten worden gegeven in de verschillende ruimtes van het KinderLab. Zoals het LeerLab, DansLab, KookLab, TechniekLab en de grote gymzaal.

In de centrale ruimte kunnen kinderen uit school even bijtanken op de bank, vertellen over hun dag aan de sociaal werkers, spelen een spelletje of gaan lekker tekenen aan tafel. Trek in iets lekkers? Hier staat altijd wat gezonds te snacken op tafel klaar!


Ook de allerkleinsten hoeven zich niet te vervelen. Zij kunnen spelen en op ontdekking uitgaan in de Speelhoek, terwijl papa’s/mama’s of andere verzorgers genieten van een kop koffie op de bank. Wist je dat hier ook een uitleen- en inleverpunt is van de Bibliotheek? Wel zo handig voor iedereen die graag leest!

Binnen uitgespeeld? Dan gaan we naar buiten. We zijn namelijk ook te vinden op het schoolplein van de Sjalomschool of gaan we de wijk in met onze activiteit: KinderLab Speelt Buiten!

Kinderlabs Schollevaar
Louvre 1
2907 WD
Capelle aan den IJssel

kinderlabschollevaar@welzijncapelle.nu